Ο Εργοτέλης είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Κάποια ξεσπάσματα των γηπεδούχων τους έφεραν στην περιοχή της κρητικής ομάδας, με μία από τις φάσεις να καταλήγει σε γκολ με τον Κυριακίδη.

Όμως πέραν αυτών των φάσεων οι κιτρινόμαυροι είχαν την ουσία, κάτι που τους έλλειπε στα περισσότερα από τα φετινά τους παιχνίδια και επικράτησαν της Αναγέννησης Γιαννιτσών με 1-2, με γκολ των Ζαχόρα και Γεωργίου.

Οι φάσεις του αγώνα:

5\’ Μακρινή μπαλιά του Χρυσοφάκη προς τον Δωματά, θα πέσει στα πόδια του και θα τον κόψει ο Τσιάμης.

9\’ Σουτ του Τζανακάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα θα περάσει άουτ.

14\’ Καλή προσπάθεια για τον Εργοτέλη με τη βαθειά μπαλιά και πάλι από τον Χρυσοφάκη για τον Δωματά, αυτός θα κάνει την κεφαλιά για να καταλήξει η μπάλα λίγο άουτ.

16\’ Πρώτη φάση για τους γηπεδούχους, με τη σέντρα του Κυριακίδη και την κεφαλιά του Σιδηρόπουλου να καταλήγει άουτ.

17\’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Αντεπίθεση για τον Εργοτέλη με τη μπάλα να καταλήγει στον Χρυσοφάκη, αυτός θα δώσει στον Ζάχορα και με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και θα βάλει μπροστά τον Εργοτέλη στο σκορ.

19\’ Κεφαλιά του Σιδηρόπουλου, η μπάλα λίγο έξω από το δοκάρι του Αθανασίου.

22\’ Δύσκολη φάση για τον Εργοτέλη, με το πλασέ του Σαμαρόπουλου να διώχνει λίγο πριν περάσει τη γραμμή ο Τζανακάκης.

26\’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Ο Χρυσοφάκης θα τροφοδοτήσει τον Γεωργίου, αυτός έξω από την περιοχή θα κάνει το σουτ, για να κοντράρει η μπάλα στα πόδια των αμυντικών και θα καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει το 0-2!

40\’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ! O Σιδηρόπουλος με φάουλ βρήκε τον Κυριακίδη ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-2.

51\’ Σουτ του Σκαθαρόπουλου, θα μπλοκάρει εύκολα ο Αθανασίου

56\’ Ατομική ενέργεια του Ζάχορα, θα μπει μέσα στην περιοχή της Αναγέννησης, αλλά το σουτ που θα κάνει θα κοντράρει στους αμυντικούς και θα βγει κόρνερ.

58\’ Ωραία προσπάθεια από τον Δωματά, αλλά το σουτ που θα κάνει θα περάσει λίγο πάνω από το δοκάρι του Καραογλανίδη.

68\’ Ο Βερπακόφσκις από τη δεξιά πλευρά θα περάσει μέσα στην περιοχή, θα κοπεί από τον Τσιάμη, σε μια φάση που οι κιτρινόμαυροι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι.

75\’ Στην πρώτη του προσπάθεια στην αναμέτρηση ο Μπρούνο θα χάσει καλή ευκαιρία για να σκοράρει, όταν με ωραία κίνηση από τη δεξιά πλευρά μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ που θα κάνει θα καταλήξει άουτ.

89\’ Ο Μπρούνο με κάθετη πάσα θα δώσει στον Ρέντζα, αυτός θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ θα ακυρωθεί ως οφ σάϊντ.

92\’ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη με το σουτ του Δωματά να κτυπά στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Μπρούνο απο καλή θέση θα στείλει τη μπάλα άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αναγ. Γιαννιτσών: Καραογλανίδης, Κυριακίδης (70\’ Σαατζόγλου), Τσιάμης, Σαμαρόπουλος, Σερέτης, Σιδηρόπουλος, Καθαρούδης, Ζαγοριανός, Καρλόπουλος (46\’ Άρτσε), Βλαχόπουλος (53\’ Καπνίδης), Καρπαθάκης.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Πίτσος, Γιοβάνοβιτς, Κοζορώνης, Βερπακόφσκις(93\’ Λαμπίν), Γκαντιάγκα, Γεωργίου, Δωματάς, Τζανακάκης, Χρυσοφάκης (85\’ Ρέντζας), Ζάχορα (72\’ Μπρούνο).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook