Πρωταθλητής Ηρακλείου ανακηρύχθηκε ο Ζαρός, ο οποίος επικράτησε 1-0 του ΑΟΤ και πλέον θα διεκδικήσει την άνοδο του στην νέα Γ΄Εθνική σε μπαράζ ανόδου κόντρα στους υπόλοιπους πρωταθλητές των νομών της Κρήτης.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες.Στο 14΄ ο Πολυχράνακης έκανε το σουτ απέκρουσε όμως ο Ζαχαριουδάκης.

Στο 28΄ ο Ζαρός απείλησε όταν το σουτ του Γκουτσελη από πλάγια θέση απέκρουσε δύσκολα ο Μαυρογιαννάκης.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζαρός έκανε το 1-0 όταν μετά από πάσα του Πρινιανάκη στον Κλαπάκη, ο τελευταίος με σουτ μέσα απο την μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα

Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο άνηκε στον Τυμπάκι όταν στο 45΄ ο Ταβερναράκης με σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ .

Στην εανάληψη, στο 46΄ ο Τσιμπραγάκης δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 1-1 ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Πλίγκος έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Μαυρογιαννάκη.

Στο 70 ο ΑΟΤ είχε καλή στιγμή για την ισοφάριση όμως η κεφαλιά του Χριστοδουλάκη πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζαχαριουδάκη.

Στο 87΄ ο Πετρακάκης έχασε την ευκαιρία να δώσει ελπίδες στην ομάδα του όταν σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με τον Ζαρό να παίρνει τον τίτλο και πλέον να διεκδικεί σε μπαράζ ανόδου με τους άλλους πρωταθλητές των νομών Κρήτης, την άνοδο του στην νέα Γ΄ Εθνική.

Ζαρός : Ζαχαριουδάκης, Γκουτσέλης, Νταβιγλάκης, Λουλιάδης, Χελά, Πατελής(42 Καρβελάς), Πλίγκος, Γαργάλης, Πρινιανάκης, Κλαπάκης Γ, Τσερεβελάκης

ΑΟΤυμπακίου: Mαυρογιαννακης, Μανουσάκης, Πετρακάκης, Τσιμπράγακης, Χριστοδουλάκης, Παπαδάκης Γ, Γιανακάκης, Φλορενς,(53 Τριάντης),Ταβερναράκης, Αναγνωστάκης. Πολυχρονάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook