Τέλος στην αγωνία των εργαζομένων των σφαγείων Αγίας Βαρβάρας, έβαλε και επίσημα το Δημοτικό Συμβούλιο Γόρτυνας, με απόφαση που έλαβε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασής του.

Συγκεκριμένα το σώμα ψήφισε να μεταταχθούν στον Δήμο οι πέντε από τους έντεκα συνολικά υπαλλήλους της ΔΕΠΑΒ, που είχαν μείνει χωρίς εργασιακό αντικείμενο μετά το οριστικό κλείσιμο της επιχείρησης.

Οι πέντε προαναφερόμενοι υπάλληλοι, είχαν καταθέσει αίτηση ώστε να απορροφηθούν από το Δήμο Γόρτυνας και το Δημοτικό Συμβούλιο άναψε το πράσινο φως, δίνοντας ουσιαστικά λύση σε ένα σοβαρό πρόβλημα που ταλάνιζε τους ίδιους και τις οικογένειες τους.

Παράλληλα έπειτα από επαφές που είχε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, κ. Νίκος Σχοιναράκης με την Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης κα Θεανώ Βρέντζου, αποφασίστηκε οι υπόλοιποι έξι εργαζόμενοι των σφαγείων Αγίας Βαρβάρας να μεταταχθούν στις υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δρομολογηθεί και να επιλυθεί και τυπικά και η δική τους περίπτωση, αφού έχουν ήδη καταθέσει τις σχετικές αιτήσεις.

Μιλώντας για το θέμα ο Δήμαρχος Γόρτυνας, τόνισε πως η δημοτική αρχή απέδειξε εμπράκτως την στήριξή της προς τους εργαζομένους, που κινδύνευαν να μείνουν χωρίς δουλειά λόγω της αναστολής λειτουργίας των σφαγείων Αγίας Βαρβάρας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο την κα Βρέντζου όσο και τους υπόλοιπους φορείς που έσκυψαν πάνω από το πρόβλημα και συνέδραμαν στην επίλυσή του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook