Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα βoρειοδυτικά θα πυκνώσουν δίνοντας λίγες πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 6 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 28 στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 30 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 με 29 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Αραιές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook