Αν και είχαν καταδικαστεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας το ζευγάρι στις ΗΠΑ δεν έδειξε να συνετίζεται. Αντίθετα, τώρα καλούνται διότι έχουν ευθύνη για το θάνατο του δεύτερου γιου τους.

Ο πρώτος γιος πέθανε από πνευμονία. Τέσσερα χρόνια μετά πέθανε και ο δεύτερος γιος της οικογένειας Σάιμπλ.

Αιτία και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται πως είναι τα θρησκευτικά πιστεύω των γονιών που τους απαγορεύουν να φωνάξουν γιατρό.

Ο δικαστής ήταν καταπέλτης:

\”Το κάνατε αυτό ήδη μια φορά και οι επιπτώσεις ήταν τραγικές\”. Αυτή ακριβώς την απάντηση έδωσε στους Χέρμπερτ και Κάθριν Σάιμπλ όταν του είπαν ότι προσεύχονταν ο Θεός να κάνει καλά τον Μπράντον, ο δεύτερος γιος ο οποίος πέθανε την περασμένη εβδομάδα λόγω διάρροιας και αναπνευστικών προβλημάτων και δεν κάλεσαν γιατρό.

Το ζευγάρι περιμένει τώρα την απόφαση του δικαστηρίου, ώστε να διαπιστωθεί εάν παραβίασε τους όρους της 10ετούς αναστολής που τους έχει επιβληθεί, όταν είχαν καταδικασθεί σε ανθρωποκτονία εξ αμελείας το 2009 μετά το θάνατο του δυο ετών γιου τους.

Το ζευγάρι μεγάλωσε στην νοτιοανατολική Φιλαδέλφεια πηγαίνοντας στην First Century Gospel Church η οποία -όπως επισημαίνει στο δημοσίευμά της η Ηuffington Post- θεωρεί αμαρτία το να εμπιστεύεσαι την υγεία σου στα χέρια γιατρών και όχι στη δύναμη του Ιησού Χριστού.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook