Στο Αστυνομικό μέγαρο των Χανίων και συγκεκριμένα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, βρέθηκαν απο το πρωί η ηγεσία της αστυνομίας στην Κρήτη, όλοι οι Αστυνομικοί Διευθυντές του νησιού καθώς και άλλοι ανώτατοι αξιωματικοί των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ, καθώς πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας για το μεταναστευτικό θέμα.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με εξιδεικευμένα στελέχη του FBI και είχε σαν σκοπό την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. σε θέματα που αφορούν στην \”διαχείριση\” των λαθρομεταναστών, καθώς επίσης και στην αντιμετώπιση θεμάτων τρομοκρατίας.

Να σημειωθεί πως σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ.Δένδιας βρισκεται στην Νέα Υόρκη όπου επισκέπτεται τα Επιχειρησιακά Κέντρα του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών ( FBI ) των ΗΠΑ και της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης ( NYPD ), όπου και θα έχει επαφές με αξιωματούχους τους.

Επίσης στις 5:30 μμ (τοπική ώρα) θα πραγματοποιήσει ομιλία, στο John Jay College of Criminal Justice ( The City University of New York ), με θέμα « H Ασφάλεια του Πολίτη και το Κράτος Δικαίου\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook