Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Γυναικών «Ίριδα» προχωρεί για δεύτερη χρονιά στη διοργάνωση του προγράμματος με τίτλο «Γνωριμία με το Τόπο μας».

Ο Δήμος Χερσονήσου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τουριστικούς Δήμους της Κρήτης με πλούσια ενδοχώρα, μνημεία ιστορικά και τοπία φυσικού κάλλους που όμως είναι άγνωστα σε πολλούς από μας.

Το πρόγραμμα «Γνωριμία με τον Tόπο μας» δίνει μια ευκαιρία ώστε να γνωρίσουμε τον τόπο μας καλύτερα. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Λασιθίου, είναι δωρεάν για όλους.

Καλούνται όσοι συμμετέχουν να κρατούν μαζί τους νερό, πρόχειρο φαγητό και ένα καπέλο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την πρόεδρο Ρένια Δρόσου 6970620109.

Οι εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν το έτος 2013 είναι:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1

Κερά-Φαράγγι Ρόζας-Γωνιές-Αβδού.

H περιπατητική διαδρομή έχει χρονική διάρκεια 4 ώρες περίπου συμπεριλαμβανομένου του χρόνου ανάπαυσης και απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά άνω των 10 ετών. Ως χώρος συνάντησης ορίζεται η είσοδος του χωριού Γωνιές, στο καφενείο στις 9 π.μ.  

28 Απριλίου 2013

2

Κασταμονίτσα-Αγ.Γεώργιος-Αβδού

H περιπατητική διαδρομή έχει χρονική διάρκεια 5 ώρες  συμπεριλαμβανομένου του χρόνου ανάπαυσης και απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά άνω των 8 ετών.

26 Μαΐου 2013

3

Καινούργιο Χωριό-Σμάρι-Πρ.Ηλίας

H περιπατητική διαδρομή έχει χρονική διάρκεια 4 ώρες  συμπεριλαμβανομένου του χρόνου ανάπαυσης και απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά άνω των 10 ετών.

11 Αυγούστου 2013

4

Κερά-Καρφί-Ονήσιμο Τζερμιάδο

H περιπατητική διαδρομή έχει χρονική διάρκεια 5 ώρες συμπεριλαμβανομένου του χρόνου ανάπαυσης και απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά άνω των 8 ετών. 

1 Σεπτεμβρίου 2013

5

Φαράγγι Καρτερού-Κουναβιανό

H περιπατητική διαδρομή έχει χρονική διάρκεια 4,30 ώρες συμπεριλαμβανομένου του χρόνου ανάπαυσης και απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά άνω των 10 ετών.

13 Οκτωβρίου 2013

6

Φαράγγι Κολομόδι- Αστρακιανό -Νεραϊδόσπηλιος.

H περιπατητική διαδρομή έχει χρονική διάρκεια 4 ώρες  συμπεριλαμβανομένου του χρόνου ανάπαυσης και απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά άνω των 10 ετών.

3 Νοεμβρίου 2013

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook