Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός με τα έντονα γαλάζια μάτια φωτογραφιζόταν ως μοντέλο από την ηλικία των 12 ετών. Και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, το έκανε πολύ πετυχημένα.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το αμερικανικό E! News δείχνουν ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Hollywood να ποζάρει  επαγγελματικά στον φακό μέσα στη θάλασσα, το αυτοκίνητο ή την εξοχή.

\"\"

\"\"
 

\”Όταν τράβηξα την πρώτη της φωτογραφία στα 12 της σταμάτησα και είπα στη βοηθό μου \’δεν βλέπεις καθημερινά ανθρώπους να κινούνται σαν την Jennifer στον φακό\’. Μου έμοιαζε με τη Gisele. Και να τονίσω πως δεν είχε φωτογραφηθεί ποτέ ξανά. Είναι αυθόρμητη και θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια όσο άσχημο και αν είναι αυτό που έχει να σου πει\”, δήλωσε  ο φωτογράφος Chris Kaufman που είχε φωτογραφίσει την 22χρονη ηθοποιό στο παρελθόν πριν από μια δεκαετία. Ο ίδιος τόνισε ότι παρά τη νεαρή της ηλικία, μπορούσες να διακρίνεις μια ωριμότητα στα μάτια της.

\"\"

\"\"

\"\"
 

Η Lawrence ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο για να βγάλει μερικά χρήματα για την οικογένειά της που είχε οικονομικές δυσκολίες από την ηλικία των 12 ετών. Οι φωτογραφίες είναι από εκείνη την εποχή, πριν η όμορφη ηθοποιός γίνει γνωστή.

\"\"

\"\"

Πάντως η Jen, εδώ και λίγες μέρες εμφανίζεται με άλλο στυλ στα μαλλιά, κόβοντας τα κοντά. Της πάνε (κι έτσι).

\"\"
 

Στο δεύτερο μέρος της τριλογίας  του Hunger Games, \”The Hunger Games: Catching Fire\” θα τη δούμε βέβαια με μαύρα μακριά μαλλιά. Θυμήσου το trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες.

cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook