Λίγες ημέρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα των αδερφών Τσερνάγεφ στο Μαραθώνιο της Βοστώνης, η γνωστή εταιρεία Lolokaust έφτιαξε ένα videogame με τίτλο: \’\’Μαραθώνιος της Βοστώνης: Τρόμος στους δρόμους\’\’.

Ο παίκτης είναι ένας άνθρωπος που τρέχει στον μαραθώνιο και προσπαθεί να αποφύγει χύτρες που πετούν τον αέρα λίγο πριν εκραγούν.

Το μακάβριο σκηνικό συμπληρώνουν κηλίδες αίματος που βρίσκονται στο δρόμο και άνθρωποι να χειροκροτούν.

Εάν ο \’\’δρομέας\’\’ περάσει τις βόμβες εμφανίζεται ένα μήνυμα που λέει \’\’συγχαρητήρια επέζησες από τον μαραθώνιο της Βοστώνης\’\’, ενώ σε διαφορετική περίπτωση καταλήγει ακρωτηριασμένος, ενώ στη οθόνη εμφανίζεται ένας άνδρας σε καροτσάκι.

Μετά από αυτή τη σοκαριστική και υβριστική εικόνα εμφανίζεται το εξής μήνυμα: \’\’Την πάτησες. Θα έχεις περισσότερη τύχη τον επόμενο χρόνο\’\’.

Οι δημιουργοί του μακάβριου παιχνιδιού υπογράφουν και videogame βασισμένο στην σφαγή του σχολείου Κολουμπάιν και παρουσιάζει έναν νέο-ναζί να πυροβολεί αφροαμερικανούς και νοτιοαμερικανούς, καθώς και ένα ακόμη παιχνίδι που διαδραματίζεται σε νηπιαγωγείο με τον δολοφόνο να πυροβολεί αδιακρίτως σε παιδιά.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook