Να …εξαργυρώσει την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα το οποίο είναι απαραίτητο για να μείνει κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων θα προσπαθήσει κόντρα στο Ρουφ ο Πλατανιάς.
Οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν για την Αθήνα με σχεδόν όλα τα όπλα τους διαθέσιμα, αφού πέρα του τιμωρημένου Παληγεώργου και του Λούκεζ που υποφέρει από ίωση όλοι οι υπόλοιποι είναι στις υπηρεσίες του Καβακά. Νέο πρόσωπο στην αποστολή
είναι ο νεοαποκτηθείς Άκης Μαζιώτης ο οποίος όμως δεν αναμένεται να είναι στις βασικές επιλογές του τεχνικού του Πλατανιά που προορίζει για αντικαταστάτη του Παληγεώργου στο κέντρο της άμυνας τον Σάκη Γεωργόπουλο.

Με σύμμαχο τη ψυχολογία και την ...αφλογιστία
Η Χανιώτικη ομάδα με την ψυχολογία υπέρ της μετά την επιβλητική νίκη επί της Παναχαϊκής θα κυνηγήσει τη νίκη αλλά το ματς κόντρα στο πληγωμένο ΠΑΟ Ρουφ που αγνοεί τη νίκη στα 8 τελευταία ματς και αναζητά απεγνωσμένα να κάνει μια νέα αρχή είναι πολύ δύσκολο. Το Ρουφ που μάλιστα στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε αλώσει το Μάλεμε επικρατώντας με 1-0 μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες μέσα στην έδρα του ενώ μάλιστα δείχνει να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο γκολ, καθώς στα τελευταία 8 ματς έχει σκοράρει μόλις 2 φορές και έχει να πανηγυρίσει τέρμα 442 αγωνιστικά λεπτά. Τελευταία φορά ήταν στις 28 Νοεμβρίου στην ήττα από τη Παναχαϊκή.
Ο Μίλτος Γκόφας θα περιμένει μέχρι τη τελευταία στιγμή τους Κάκαβα και Βουτσινά που ταλαιπωρούνται από ίωση.
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι Αριστείδης Διαμαντόπουλος από το σύνδεσμο Αρκαδίας.