Την εικόνα της προσπαθεί να βελτιώσει η Άνγκελα Μέρκελ εν όψει των Γερμανικών εκλογών. Στο πλαίσιο αυτό θέλει να δείξει το πόσο… κοντά βρίσκεται στους Έλληνες και πως δεν υφίστανται τα όσα λέγονται στην Ευρώπη για ισοπέδωση της Ελλάδας.

Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει το proskinio.gr, πληροφορίες που έρχονται από το Βερολίνο, λένε ότι η  κ. Μέρκελ θα επισκεφθεί την Ελλάδα το καλοκαίρι, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες στη Γερμανία.

Πιο συγκεκριμένα, η Γερμανίδα καγκελάριος σχεδιάζει να επισκεφθεί την Κρήτη, στην οποία μένουν μόνιμα εκατοντάδες Γερμανοί πολίτες, ενώ κάθε καλοκαίρι χιλιάδες Γερμανοί επιλέγουν για τις διακοπές τους.

Το ταξίδι οργανώνει μεγάλο ταξιδιωτικό γραφείο της Γερμανίας για τον μήνα Ιούλιο, για ένα Σαββατοκύριακο, δηλαδή δύο μήνες πριν από τις Γερμανικές εκλογές.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η γερμανίδα καγκελάριος θα συμμετάσχει σε ένα ολιγόλεπτο τηλεοπτικό σποτ στο οποίο, αφού εκδηλώσει την συμπάθειά της προς τον ελληνικό λαό, θα καλεί τους συμπατριώτες της, να επισκεφθούν την Κρήτη.

πηγή: proskinio.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook