Στα χέρια αστυνομικών του ΤΑΕ Μεσσαράς έπεσε ένας νεαρός αλλοδαπός ο οποίος όπως αποδείχθηκε λίγο αργότερα είχε στην κατοχή 100αδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος από το Πακιστάν είχε στην κατοχή του ούτε λίγο, ούτε πολύ 780 πακέτα τσιγάρων που δεν είχαν την ειδική ταινία, γεγονός που έδειξε πως το εμπόρευμα δεν ήταν νόμιμο. 
Η σύλληψη του 27χρονου από το Πακιστάν έγινε στο Τυμπάκι, ενώ το παράνομο εμπόρευμα βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
\”Συνελήφθη, χθες (25.04.2013) το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσσαράς, 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, για παράνομο εμπόριο τσιγάρων. 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας, εντόπισαν τον 27χρονο, να έχει στην κατοχή του με σκοπό την πώληση, επτακόσια ογδόντα (780) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook