Το κίνημα \”Λαϊκή Στάση Πληρωμών\” πραγματοποιεί την τέταρτη Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 28/4/13 και ώρα 18:30 στην πλατεία Ελευθερίας.
Η ανακοίνωση αναλυτικά:
\”Την Κυριακή 21/04/2013 πραγματοποιήθηκε στην πλ. Ελευθερίας η τρίτη λαϊκή συνέλευση του κινήματος για την λαϊκή στάση πληρωμών σε Εφορία, Τράπεζες, ΔΕΚΟ, όπου αποφασίστηκαν οι επόμενες δράσεις:
1)Παρέμβαση για αναστολή ιδιωτικών πλειστηριασμών από τράπεζες, την Τετάρτη 24/4/13 και ώρα 15:45 με την παρουσία πολιτών του Ηρακλείου.
-Καλούμε όλους τους πολίτες,να παρεβρεθούν στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου,για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί,να αναστείλουμε τον πλειστηριασμό-κλοπή της περιουσίας συμπολιτών μας,από τα τραπεζικά κοράκια.
2)Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η τέταρτη Γενική Συνέλευση της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών, την Κυριακή 28/4/13 και ώρα 18:30 στην πλατεία Ελευθερίας.
-Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών, τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της στάσης πληρωμών.
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ-ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!
ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΕΕ, ΔΝΤ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!
ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΕ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28/4 και ώρα 18:30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!!!
ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑΣ-ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!!!!
Την προσπάθεια στηρίζουν συλλογικότητες, επιτροπές, συνελεύσεις, σωματεία από το Ηράκλειο και την υπόλοιπη Ελλάδα.
Λαϊκή στάση πληρωμών παρέμβασης στο Ειρηνοδικείο Ηρακλειου 24/04/2013
Με απόλυτη επιτυχία εστεύθη η σημερινή παρέμβαση της ομάδας Λαϊκής Στάσης Πληρωμών,καθώς απετράπει ο πλειστηριασμός οικοπέδου ενός συμπολίτη μας!
Με την ηχηρή παρουσία 50 ατόμων,κρατώντας πανό που αναγραφόταν η λέξη ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ και προειδοποιώντας να μην τολμήσουν να βάλουν χέρι στις περιουσίες μας,ευρισκόμενοι από τις 15:45 έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου,εμποδίσαμε την είσοδο συμβολαιογράφων,παρουσία διακριτικής δύναμης ομάδας αστυνομικών.
Υπήρξαν αντιδράσεις ως επί το πλείστον από την πρόεδρο του συλλόγου των συμβολαιογράφων,η οποία καλέστηκε για να μας αποτρέψει από το να εμποδίσουμε την όλη διαδικασία!
Η εν λόγω κυρία,είχε το θράσσος να μας πει ότι αυτό που κάναμε δεν ήταν σωστό,γιατί \”εάν παρεμποδίζουμε το έργο της δικαιοσύνης,πώς θα ξεπληρώσουμε τους δανειστές μας\”…με αποτέλεσμα να αντιδράσουμε όλοι αρνητικά και να αντισταθούμε περισσότερο στην πρόσβασή τους προς το Ειρηνοδικείο.
Παραμείναμε έξω από την είσοδο,μέχρι και τις 17:00,όπου και αποχώρησε η υπάλληλος,εφόσον στάθηκε αδύνατη η εκτέλεση πράξεων λόγω της παρέμβασής μας!
Κατόπιν τούτου αποχωρήσαμε,αφού πρώτα θυροκολλήσαμε στην πόρτα αφίσα της Λ.Σ.Π. καλώντας ξανά τον κόσμο να παρεβρεθούν σε όλες τις επόμενες συνεδριάσεις μας,υποσχόμενοι ότι ο αγώνας μας θα συνεχιστεί ακάθεκτος απέναντι στα τραπεζικά και πολιτικά όρνεα!!!\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook