Τα εισιτήρια του αγώνα της Μ. Δευτέρας (29/04/13, 16:30) με τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Football League τέθηκαν σε κυκλοφορία. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1. 
Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810222246) και από το Iraklion Bowling Center (Εθνικής Αντιστάσεων και Ικάρου, τηλ: 2810344414). 
*Από τώρα μέχρι και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου η είσοδος για τις γυναίκες στο Παγκρήτιο Στάδιο θα είναι δωρεάν.
Κάλεσμα της ΠΑΕ Εργοτέλης στον κόσμο:
\”Τη Μ. Δευτέρα ο Εργοτέλης δίνει ένα από τα πλέον καθοριστικά παιχνίδια της σεζόν με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στο Παγκρήτιο Στάδιο. Η τεράστια προσπάθεια όλων μας για την επίτευξη του στόχου βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο της. 
Είναι υποχρέωση όλων μας να δώσουμε βροντερό «παρών» στις εξέδρες και να γίνουμε ο 12ος παίκτης της ομάδας μας για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Όλοι μαζί για τη νίκη!\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook