Προσωρινά κρατούμενοι τέθηκαν χθες, μετά την απολογία τους η 55χρονη μάνα και ο 28χρονος γιός της που κατηγορούνται ότι εκβίαζαν με ροζ dvd 65χρονη επιχειρηματία από την Ρόδο. Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος τους η 65χρονη.

Μητέρα και γιός κατηγορούνται ότι κατάφεραν να αποσπάσουν το ποσό των 500.000 ευρώ σε μετρητά και επιταγές από την 65χρονη εκβιάζοντάς της πως θα δώσουν στη δημοσιότητα dvd με τις ερωτικές της περιπτύξεις.

Η υπόθεση ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι όταν η 65χρονη γυναίκα άρχισε να δέχεται πιέσεις προκειμένου να δώσει το ποσό των 500.000 ευρώ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ένα dvd στο οποίο υπήρχαν δικές της ερωτικές σκηνές θα δίνονταν σε οικεία της πρόσωπα.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών το διάστημα εκείνο η 65χρονη διατηρούσε παράλληλη σχέση και έτσι φοβούμενη ότι όλα θα αποκαλύπτονταν, «υπέκυψε» στις πιέσεις και κατέβαλε το ποσό των 250.000 ευρώ σε μετρητά και τα υπόλοιπα σε επιταγές.

Παράλληλα έλαβε και όλα τα νόμιμα μέτρα και διά του δικηγόρου της, τον Αύγουστο του 2012 υπέβαλε μήνυση κατά των εκβιαστών της.

Πηγή:Ροδιακή