Σάλο έχει προκαλέσει στη Γερμανία η απόφαση του διευθυντή ενός σχολείου στην περιοχή Kreuzberg του Βερολίνου να επιτρέψει τη διδασκαλία ενός βιβλίου σεξουαλικής αγωγής σε παιδάκια όχι μεγαλύτερα των πέντε ετών.

Αυτό που εξόργισε τους γονείς, σύμφωνα με δημοσίευμα του Spiegel Online, ήταν ότι στο βιβλίο αυτό περιέχονταν λεπτομέρειες όπως το πώς να φορά κανείς προφυλακτικό ή να επιτυγχάνει… οργασμούς!

Το βιβλίο με τίτλο «Από πού προέρχεσαι;» περιέχει εικονογραφημένες ιστορίες γύρω από τη σεξουαλική επαφή ενός ζευγαριού.

\"\"

Η Lisa και ο Lars –οι πρωταγωνιστές του βιβλίου- επιδίδονται σε διάφορες ερωτικές πράξεις. «Όταν όλα φτάσουν στο σημείο που δε μπορούν να γίνουν καλύτερα, η Lisa και ο Lars έχουν οργασμό. Τότε ο κόλπος και το πέος νιώθουν πολύ όμορφα, ευαίσθητα και ζεστά» γράφει το βιβλίο.

\"\"

Σύμφωνα με το Spiegel, το σχολείο δεν έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα αρχικά στα παράπονα των γονέων. Όταν όμως στην αντιπαράθεση ενεπλάκη και το τοπικός Τύπος, το θέμα ξαφνικά έφτασε μέχρι τη… Γερουσία!

\"\"

«Η σεξουαλική αγωγή πρέπει να συνοδεύει την ανάπτυξη των παιδιών, όχι όμως και να την επιταχύνει» ανέφερε η πολιτικός Dorothee Baer.

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook