Μια εξαιρετική πρωτοβουλία είχαμε σήμερα στα Σφακιά με την Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε με θέμα τα «Τροχαία Ατυχήματα και εξαρτησιογόνες ουσίες», με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών και των γονέων και την ευαισθητοποίησή τους.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Δήμο Σφακίων με την επιμέλεια του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Πρωτοπαπαδάκη και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Αρτέμη Κουτσαυτάκη.

Η ημερίδα έγινε στο Λύκειο της Χώρας Σφακίων με την συμμετοχή μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου και ομιλητές ήταν ο Δ/της της Τροχαίας κ. Βλαχάκης Ιωάννης, ο Δ/ντης της Δίωξης Ναρκωτικών κ. Δημήτριος Θεοδωρογλάκης, η υπαστυνόμος Σοφία Λογαρίδου, ο κ. Σταμάτης Μπελιβάνης, Ιατροδικαστής Δ. Κρήτης, ο αρχιφύλακας Μανώλης Σταματουλάκης και ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. υπαστυνόμος Γρηγόρης Μαυριδάκης.

Ίσως είναι η πρώτη φορά που η Ελληνική Αστυνομία κάνει την παρουσία της στο Δήμο Σφακίων για εκπαιδευτικό χαρακτήρα και ειδικά με ένα θέμα που αφορά στους νέους και είναι τόσο ευαίσθητο για την εποχή μας.

Γιαν. Ξ.