Ένας παππούς στην Ινδία συνελήφθη αυτήν την εβδομάδα μετά την πώληση του νεογέννητου εγγονού του στο Facebook!

Ο λόγος για τον 47χρονο Feroz Khan από την πόλη Ludhiana ο οποίος απήγαγε το νεογέννητο παιδί της κόρης του μέσα από το νοσοκομείο στις 3 του περασμένου Απριλίου.

Με τη βοήθεια δύο εργαζομένων στο νοσοκομείο οργάνωσε μια συμφωνία μέσω Facebook για να πουλήσει τον εγγονό μωρό του για 45.000 ρουπίες (830 δολάρια).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Βρετανικής Daily Telegraph, το νεογνό πουλήθηκε στο Νέου Δελχί. Σε δήλωσή του ο επίτροπος της αστυνομίας, Ishwar Singh δήλωσε, \” Δράσαμε στην καταγγελία της μήτερας η οποία ανέφερε ότι κλάπηκε το νεογέννητο παιδί της. Μετά από έρευνες, βρήκαμε οτι παππούς του παιδιού είχε συνάψει συμφωνία με έναν άνδρα στο Δελχί. Παράλληλα είχε τη βοήθεια νοσηλευτικού προσωπικού για να περάσει λαθραία το μωρό έξω από το νοσοκομείο. Έχουμε συλλαβη τέσσερα άτομα συμπεριλαμβανομένου του παππού. Υπό κράτηση είναι και ο αγοραστής από το Δελχί. \”

Η αστυνομία βρήκε το μωρό στο σπίτι του αγοραστή Kumar Ranjit Nagar, σύμφωνα με την Hindustan Times και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Sir Gangaram για θεραπεία καθώς δεν είναι καλά στην υγεία του μετά την ταλαιπωρία που έχει υποστεί.

Σύμφωνα με τις ανακρίσεις ο παππούς απαιτούσε από την κόρη του να ρίξει το παιδί μετά το χωρισμό της τελευταίας από το σύζυγό της.
Το σχέδιό πόλωσης του μωρόυ στο Facebook ήταν μέρος \”μιας προσπάθειας να διευκολύνει τον δεύτερο γάμο της κόρης του,\” σύμφωνα με το Punjab Newsline.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook