Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι δίνει στην Καλαμάτα ο Α.Ο. Χανιά την Κυριακή (28/04, 14.00) για την 23η αγωνιστική της Football League 2.
Την ίδια ημέρα, μία ώρα αργότερα στις Μουρνιές, η γυναικεία ομάδα του ΑΟΧ παίζει τα… ρέστα της για την άνοδο στην Α\’ κατηγορία γυναικών, στο δεύτερο τελικό απέναντι στον Ήφαιστο Περιστερίου. Τα κορίτσια του Τομ Ντιβάιν θέλουν νίκη με 3 γκολ για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο της ανόδου. Σε περίπτωση που καλύψουν τη διαφορά των 2 γκολ, με τα οποία είχαν ηττηθεί στο Περιστέρι, το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση.
Η Λέσχη Φίλων Α.Ο. Χανιά \”Blue Boys\” μέσω ανακοινώσεων δίνουν τις ευχές τους για καλή επιτυχία τόσο στην ανδρική όσο και στη γυναικεία ομάδα.
Αναλυτικά:
\”Την Κυριακή στις 14.00 ο Α.Ο.Χανιά αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Παραλίας στην Καλαμάτα την τοπική ομάδα σε ένα ακόμα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Αν η ομάδα μας παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές τις και με δύναμη και ψυχή μπορεί να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Την Κυριακή τα γραφεία των Blue Boys θα είναι ανοικτά και θα ακούσουμε εκεί το πρώτο ημίχρονο και κατόπιν θα πάμε στο γήπεδο των Μουρνιών για την γυναικεία ομάδα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ!!!
Την Κυριακη στις 15.00 στο γήπεδο των Μουρνιών η γυναικεία ομάδα του Α.Ο.Χανιά αντιμετωπίζει την ομάδα του Ηφαίστου Περιστερίου στη ρεβάνς του 3-1 της Αθήνας με στόχο να ανατρέψει το σκορ και να βρεθεί στην Ά εθνική κατηγορία. Οι Χανιώτες φίλαθλοι πρέπει να πάνε να βοηθήσουν τα κορίτσια και να τις χειροκροτήσουν ανεξαρτήτως αποτελέσματος για την προσπάθειά τους. Aρτκετά μέλη των Blue Boys θα βρεθούν στο γήπεδο να βοηθήσουν την ομάδα. 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ Α.Ο.ΧΑΝΙΑ!!!\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook