Από την κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη του Γαζίου, ξεκίνησε σήμερα ο τρίτος ποδηλατικός αγώνας 125 περίπου χιλιομέτρων, που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των 23ων Καζαντζάκειων.

Διοργανωτές των αγώνων είναι ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ και ο ΠΟΗ Κάστρο και οι συγκεκριμένοι αγώνες θεωρούνται κορυφαίοι, σε Εθνικό επίπεδο.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης υποδέχτηκε μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γ. Αεράκη τους δεκάδες ποδηλάτες, έδωσε τα σύνθημα της εκκίνησης και στο χαιρετισμό του τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά, χαιρετίζω μια ακόμα σημαντική διοργάνωση του Π.Ο.Η. Κάστρο, τα 23α Καζαντζάκεια 2013, ενώ είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, που αυτός ο αγώνας – θεσμός, περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του διαδρομές με φόντο τα μαγευτικά τοπία του δήμου Μαλεβιζίου.

Είμαι βέβαιος ότι και αυτή η διοργάνωση θα στεφτεί με επιτυχία και θα αναδειχθούν τα αθλητικά ιδεώδη της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθε. Εύχομαι ολόψυχα στα στελέχη του Ομίλου, στους αθλητές των ομάδων και σε όλους τους εμπλεκομένους φορείς, υγεία και δύναμη, για να συνεχίσουν με επιτυχία τις προσπάθειες ανάδειξης του πανέμορφου αθλήματος της ποδηλασίας στην Κρήτη! Να είστε καλά, να έχετε καλό δρόμο και καλή επιτυχία!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook