Στη λίστα με την πρώτη δεκάδα των δημοφιλών προορισμών για τους Έλληνες, το Πάσχα, βρίσκεται το Ρέθυμνο, σύμφωνα με τη μηχανή ασύγκριση τιμών Trivago.

Βάσει της έρευνας της trivago, το Ρέθυμνο είναι ψηλά στους επιλογές των Ελλήνων για τις διακοπές του Πάσχα, ως όμορφος αλλά και συμφέρων προορισμός.

Πρώτη στις προτιμήσεις των Ελλήνων για το Πάσχα έρχεται η πρωτεύουσα με μέση τιμή διανυκτέρευσης στα 79 ευρώ, μια τιμή σχετικά χαμηλή για την εποχή.

Στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων, βρίσκονται τα Φηρά της Σαντορίνης, με μέση τιμή διανυκτέρευσης στα 104 ευρώ. Η Σαντορίνη όμως διαθέτει δυο επιπλέον περιοχές της, στη λίστα των ελληνικών προτιμήσεων της  trivago. Το Ημεροβίγλι βρίσκεται στην πέμπτη θέση και η Οία στην έκτη θέση.

Το Ημεροβίγλι ωστόσο και η Οία, παρουσιάζουν μεγάλη διαφορά στη μέση τιμή διανυκτέρευσης σε σχέση με τα Φηρά καθώς αγγίζουν τα 183 και τα 184 ευρώ αντίστοιχα.

Ο πιο ακριβός πασχαλινός προορισμό ωστόσο είναι το Ναύπλιο με μέση τιμή δίκλινου δωματίου στα 213 ευρώ, ενώ ο πιο φτηνός προορισμός είναι το νησί των Ιπποτών με 60 ευρώ ανά διανυκτέρευση.