Να είναι υπομονετικοί συνέστησε η Google στους πελάτες της που βιάζονται να αποκτήσουν τα ιντερνετικά γυαλιά που σχεδιάζει να κυκλοφορήσει.

«Θα πρέπει να υποθέσουμε ότι θα μας πάρει κάποιο χρόνο» δήλωσε ο Έρικ Σμιτ, εκτελεστικός διευθυντής της Google, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η κυκλοφορία τους να μετατεθεί για το νέο έτος.

Η αμερικανική ομάδα άρχισε την αποστολή μόνο των πρωτοτύπων «Glass Google», των γυαλιών που είναι εξοπλισμένα με κάμερα και μικρόφωνο και είναι σε θέση να συνδεθούν στο Ίντερνετ μέσω Wi-Fi ή Bluetooth.

«Είναι ακόμα πολύ νωρίς» σημείωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Google. «Σκεφτείτε το σαν μια επιλογή για την οποία η Google κάνει πολλές δοκιμές μέχρι να είμαστε πολύ καλοί» συμπλήρωσε.

Ο συνιδρυτής της Google είχε ανακοινώσει τον περασμένο Φεβρουάριο ότι τα γυαλιά θα διατεθούν σε ευρεία χρήση φέτος σε τιμή χαμηλότερη των 1.500 δολαρίων.

Όσον αφορά στο εξαιρετικά φιλόδοξο έργο της Google, για το αυτοκίνητο χωρίς οδηγό, ο Σμιτ ανέφερε ότι το σχέδιό τους υπολογίζεται να είναι έτοιμο «σε κάποια χρόνια και όχι δεκαετίες, και προφανώς όχι σε μερικούς μήνες», καθώς ακόμη βρίσκονται στο στάδιο της έρευνας και της ανάπτυξης.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook