Υπόθεση υπεξαίρεσης σε βιβλιάριο τραπέζης σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr, έλαβε χώρα το τελευταίο διάστημα σε υποκατάστημα τράπεζας στο Αγρίνιο.

Στο υποκατάστημα της τράπεζας σε βιβλιάριο καταθέτριας υπήρχε το ποσό των 60 χιλ ευρώ και σύμφωνα με όσα ακούγονται από υπαλλήλους ο διευθυντής φρόντιζε να τραβάει χρήματα από το λογαριασμό αφού έβλεπε ότι δεν είχε κίνηση.

Ο λογαριασμός λέγεται ότι ανήκει σε μια ηλικιωμένη κυρία η οποία έπαιρνε τη σύνταξη της και δεν ακουμπούσε τα χρήματα του λογαριασμού.

Κάποια στιγμή όμως χρειάστηκε χρήματα και της είπαν ότι στο λογαριασμό δεν υπήρχε ούτε ένα ευρώ. Η ηλικιωμένη ζήτησε εξηγήσεις και τότε σύμφωνα με όσα ακούγονται αποκαλύφθηκε ότι ο διευθυντής αφαιρούσε χρήματα.

Η τράπεζα ενημερώθηκε άμεσα για το συμβάν και λέγεται ότι επέστρεψε στην ηλικιωμένη το ποσό αποφεύγοντας να πάρει η υπόθεση διάσταση και να φτάσει στη δικαιοσύνη.

Υπάλληλοι της τράπεζας σχολίαζαν τη συμπεριφορά του διευθυντή τους λέγοντας ότι και στο παρελθόν είχε γίνει το ίδιο και μάλιστα σε μεγαλύτερη κατάθεση και όταν αποκαλύφθηκε επέστρεψε τα χρήματα χωρίς να απομακρυνθεί από τη θέση του υποδιευθυντή που κατείχε τότε.

Άξιο απορίας όμως είναι πώς ένας άνθρωπος που έκανε μια τέτοια πράξη δεν απομακρύνθηκε τότε από τη θέση του αλλά αργότερα πήρε και προαγωγή.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει απομακρυνθεί από τη θέση του.

AgrinioNet.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook