Με νίκη στη Καλαμάτα ο Α.Ο. Χανιά θα έκανε βήμα ανόδου, αλλά αποδείχθηκε ιδανικός αυτόχειρας.

Κόντρα στη ροή του ματς η \”Μαύρη Θύελλα\” ισοφάρισε τον ΑΟΧ και του στέρησε δυο πολύτιμους βαθμούς.

Το τελικό 1-1 αφήνει πίκρα στη χανιώτικη ομάδα, που έχει παράπονα για τις πολλές κάρτες που έδειξε ο ρέφερι Διώτης, που απέβαλλε με 2η κίτρινη στο 92\’ τον Πάγκαλο.

Ο τελευταίος μαζί με το Σαντριά δημιούργησαν αρκετούς κινδύνους στην αντίπαλη εστία στο πρώτο ημίχρονο, με το 0-1 όμως να έρχεται από στημένη φάση.

Στο 23\’ ο Τσάτσος εκτέλεσε φάουλ, ο Ζντράβκοβιτς πήρε την κεφαλιά και από κόντρα στον Τριανταφυλλάκη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Στην επανάληψη ο ΑΟΧ έλεγχε το ματς, αλλά σε μια από τις σπάνιες επισκέψεις της η Καλαμάτα έφτασε στο 70\’ στην ισοφάριση με τον Ηλιόπουλο. Παρά τις ευκαιρίες των Πάγκαλου και Γωνιωτάκη το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Καλαμάτα (Κακαλέτρης-Σακελλαρόπουλος): Κυριακόπουλος, Τσόπελας, Σαραντόπουλος (56\’ Βασίλεφ), Ψυχογιόπουλος, Τρίψας (85\’ Μπιζίμης), Πούτσης, Μπελεβέντης (56\’ Γεωργιόπουλος), Τσιμικλής, Τριανταφυλλάκης, Ρήγας. 

Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Κορτσινίδης, Μποχώνης, Ψυχουντάκης, Τσατσαρής, Ζντράβκοβιτς (78\’ Μποτωνάκης), Παπαζούδης, Δουμάνης (86\’ Ταταράκης), Πάγκαλος, Τσάτσος, Σαντριάς (58\’ λ.τ Γωνιωτάκης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook