Συγκλονισμένη από την αυτοκτονία του πρόεδρου της ΟΕΒΕΜ Μαγνησίας Κώστα Κόγα είναι η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Με τον άτυχο αγωνιστή-συνδικαλιστή η κ. Χρυσοβελώνη είχε συναντηθεί αρκετές φορες στα πλαίσια του αγώνα που έδινε για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο κλάδος των περιπτερούχων στο νομό και όπως αποκάλυψε μιλώντας στο nocomments τον τελευταίο καιρό «είχε οικονομικά προβλήματα και ήταν εξαιρετικά πιεσμένος».

Διαβάστε τι λέει:

Είμαι συγκλονισμένη γιατί ήταν ένας άνθρωπος τον οποίο γνώριζα και είχα σταθεί στο πλευρό του ιδίου και των συναδέλφων στην ΟΕΒΕΜ σε όλο αυτό τον αγώνα που έδινε ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Από ότι έμαθα κι εγώ απαγχονίστηκε και τον βρήκε η σύζυγός του. Αυτό που ξέρω είναι ότι ήταν ένας άνθρωπος εξαιρετικά ευαίσθητος και βίωνε πάρα πολύ άσχημα τόσο την προσωπική του ιστορία όσο και την ιστορία των συναδέλφων του που βρίσκονται στο όριο της απόγννωσης και στο όριο της εξαθλίωσης λόγω των μνημονιακών επιλογών. Δεν ξέρω τα κίνητρα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή αλλά ξέρω ότι ήταν εξαιρετικά πιεσμένος.

Είχαμε μιλήσει πολλές φορές. Να μην ξεχνάμε ότι ήταν αυτός ο άνθρωπος ο οποίος ξεκίνησε την γνωστή πορεία διαμαρτυρίας από τον Βόλο με πεζοπορία στην Αθήνα. Ήρθαν στη Βουλή για να διαμαρτυρηθούν και να διατυπώσουν τα δίκαια αιτήματα τους. Δυστυχώς από την πλευρά της κυβέρνησης βρήκανε πόρτες κλειστές.

Ήταν ένας καθημερινός μαχητής που πάλευε καθημερινά με όλες του τις δυνάμεις, με όλες τις αντιξοότητες της ζωής και ο οποίος έδινε έναν εξαιρετικά σκληρό αγώνα ενάντια στην ανάλγητη πολιτική των συγκυβερνώντων.

Δυστυχώς δεν είναι ο μοναδικός που καταφεύγει σε τέτοιες πράξεις και δεν δεν ξέρω όλους αυτούς τους ανθρώπους ποιός θα τους φέρει πίσω…Βέβαια κι ο Κώστας ο Κόγιας είχε οικονομικά προβλήματα όπως οι περισσότεροι συνάδελφοι του και προφανώς όλο αυτό το πράγμα τον ξεπέρασε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει να το βιώνει αυτό το πράγμα.

Δεν θα τον ξεχάσω όταν οι συνάδελφοι του πριν λίγους μήνες συρόντουσαν στα ποινικά δικαστήρια για να αντιμετωπίσουν ποινικές εκκρεμότητες λόγω των οφειλών τους ήτανε ο κ Κόγιας εκεί κοντά για τον κάθε συνάδελφο του χωριστά.

nocomments.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook