«Στο δίλημμα Ελλάδα ή ευρώ εμείς απαντάμε \”ναι\”, αν χρειαστεί, ακόμη και επιστροφή στη δραχμή για να σταματήσει η υποταγή» είναι η φράση που επέλεξε για να κλείσει την ομιλία του ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

Νωρίτερα, προέβλεψε ότι αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές έρχεται θύελλα με σύγκρουση ανάμεσα στο ΔΝΤ και την ΕΚΤ, «σύγκρουση που δεν αποκλείεται να καταλήξει στην κατάρρευση του ευρώ, αλλά η κυβέρνηση θα έχει στο μεταξύ προκαλέσει ήδη το ξεπούλημα της πατρίδας», όπως υποστήριξε.

«Είπε ο κ. Στουρνάρας ότι, αν δεν προχωρήσουμε, θα επιστρέψουμε στη δραχμή και θα πάμε δεκαετίες πίσω. Μα, έχουμε πάει δεκαετίες πίσω, κύριε υπουργέ των Οικονομικών, και εσείς μάλλον δεν το αντιλαμβάνεστε» είπε απευθυνόμενος στον κ. Στουρνάρα ο κ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος κατήγγειλε και την εκβιαστική τακτική της κυβέρνησης έναντι των βουλευτών ότι, αν δεν ψηφίσουν τα μέτρα, δεν θα πάρουμε τη δόση.

Παράλληλα, ανέφερε ότι «η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη αξιόπιστη δύναμη, η οποία, αν και την υβρίζουν οι νταβατζήδες που κατευθύνουν κανάλια και φυλλάδες, παραμένει σταθερά στην τρίτη θέση».

Ταυτόχρονα, κατήγγειλε «ωμό εκβιασμό» και για το θέμα των απολύσεων από τον δημόσιο τομέα, λέγοντας ότι ξέρει υπαλλήλους με προσόντα που μπήκαν στο δημόσιο με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ, αλλά κινδυνεύουν να φύγουν και την ίδια ώρα «θα μείνουν στο Δημόσιο τα κομματόσκυλα που μπήκανε από το παράθυρο».

Αναφερόμενος στα πρόσφατα γεγονότα της Μανωλάδας, ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής είπε ότι «Μανωλάδες υπάρχουν πολλές, υπάρχουν και στη Σκάλα Λακωνίας, που και εκεί εργάζονται μένοντας σε παραπήγματα, ενώ εμβολιάζεται κόσμος ομαδικά».

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook