Καλό καιρό με αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2013.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 14 ως 27 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 24 βαθμούς.

Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό και στο Λιβυκό.

ΧΑΝΙΑ
Αραιή συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 30/4, βελτιωμένος θα είναι ο καιρός, με αίθριο καιρό, άνοδο της θερμοκρασίας στους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Τρίτη 30/4, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με αύξηση της θερμοκρασίας έναν με δύο βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Τρίτη 30/4, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, ελάχιστη αύξηση της θερμοκρασίας και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από την Ιεράπετρα σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 – 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 21 βαθμούς Κελσίου και ίδιους ανέμους.

Για αύριο Τρίτη 30/4, προβλέπεται συννεφιά, θερμοκρασία απο 20 – 31 βαθμούς και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook