Ο Δήμος Αγίου Νικολάου επεφύλαξε ένα ζεστό καλωσόρισμα, την προηγούμενη εβδομάδα, στην πρώτη επίσκεψη του κρουαζιερόπλοιoυ «Louis Cristal» της νέας τουριστικής περιόδου.

Τον πλοίαρχο, το πλήρωμα και τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Louis Cristal καλωσόρισαν ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μιχάλης Σγουρός, η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού και δημοτική σύμβουλος κ. Μαρία Καφετζάκη, ο ειδικός σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού κ. Γιώργος Χουρδάκης, ο κ. Γιάννης Λεβέντης μέλος Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου και ο τουριστικός πράκτορας κ. Κώστας Κατσαβούνης

Κατά τη διάρκεια της συνομιλία τους ο Αντιδήμαρχος κ. Σγουρός και η αντιπροσωπεία του Δήμου ευχήθηκαν σε όλους «καλά ταξίδια» και καλή τουριστική σεζόν ενώ παράλληλα τους διαβεβαίωσαν ότι οι επισκέπτες μας θα απολαύσουν στον Άγιο Νικόλαο την ελληνική φιλοξενία του νησιού μας και θα επισκεφθούν τις φυσικές ομορφιές που προσφέρουν τα μεσογειακά τοπία μας, θα ξεναγηθούν στα ιστορικά μνημεία και τα γραφικά παραδοσιακά χωριά μας, τα οποία καθιστούν την περιοχή μας έναν από τους πλέον ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς.

Ο ύπαρχος ευχαρίστησε κι εκείνος, με τη σειρά του, την αντιπροσωπεία του Δήμου για το θερμό καλωσόρισμα που τους επεφύλαξαν και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι το Louis Cristal είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που ξεκίνησε την τουριστική σαιζόν και θα επισκέπτεται το Λιμάνι του Αγίου Νικολάου δύο φορές το μήνα έως και τον Οκτώβριο.

Οι κρουαζιέρες διαρκούν μία εβδομάδα και ξεκινούν το ταξίδι τους από τον Πειραιά συνεχίζοντας για Κωνσταντινούπολη – Μύκονο – Πάτμο – Κουσάντασι – Ρόδο – Άγιο Νικόλαο και Σαντορίνη.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου ξεναγήθηκαν στη γέφυρα και αφού τους προσφέρθηκε κέρασμα ενημερώθηκαν για τον αριθμό των επιβατών που μεταφέρουν στη συγκεκριμένη κρουαζιέρα (650)και τον αριθμό των μελών του πληρώματος.

Αναφέρθηκαν επίσης στην γενικότερη πορεία του τουρισμού ένεκα των προβλημάτων που έχουν προκύψει από την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στις χώρες της βορείου Αφρικής καθώς και στην ανάγκη βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών. Δήλωσαν ακόμα ότι υπάρχει ιδιαίτερη προτίμηση των επιβατών αλλά και του πληρώματος στα εξαιρετικά κρητικά προϊόντα που διαθέτουμε στην περιοχή μας.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου Αγίου Νικολάου ευχαρίστησε τον ύπαρχο και το πλήρωμα για την φιλοξενία και τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα και ενημερωτικά φυλλάδια και DVD της περιοχής μας, το οποίο θα προβάλλεται κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook