Υλικά

• 150 γρ. αλεύρι
• αλάτι
• 240 ml. Νερό
• 3 αβγά
• 80 γρ. φρέσκο βούτυρο (κομμένο σε κυβάκια)
• 180 γρ. Πηχτόγαλο Χανίων
• 100 γρ. τυρί φέτα

Εκτέλεση

Σε μία λεκάνη κοσκινίζουμε το αλεύρι ,ρίχνουμε μία πρέζα αλάτι και το νερό.

Aνακατεύουμε καλά με το χέρι και ρίχνουμε ένα ένα τα αβγά και συνεχίζουμε μέχρι να ενσωματωθούν και να αποκτήσουμε ενα ομοιογενές μίγμα.Το μίγμα πρέπει να γίνει σαν χυλός.

Βουτυρώνουμε ένα ταψί καλά.Ριχνουμε το μίγμα στο ταψί και το απλώνουμε να πάει παντού.

Πάνω ση επιφάνεια του μίγματος βάζουμε κυβάκια βουτύρου,σκορπιστά.

Θρυμματιζουμε με το χέρι μας τα δυο τυριά και τα σκορπάμε στην επιφάνεια της πίτας.

Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο στους 165ο C για 18 περίπου λεπτά μέχρι να ροδίσει η πίτα.