Υλικά
 
• 2 κιλά κουνέλι (κομμένο σε μερίδες)
• 6 -7 αγγινάρες
• 250 γρ. κουκιά
• 150 γρ. καρότα
• 180 γρ. ντοματάκι ψιλοκομμένο
• 320 γρ. ανθότυρο (γλυκιά μυζήθρα)
• 180 ml.λευκό ξηρό κρασί
• 200 γρ. ελαιόλαδο
• 120 γρ. ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
• 2 σκελίδες σκόρδο
• 40 γρ. θυμάρι
• 40 γρ. αγριορίγανη
• 1 δαφνόφυλλο
• Αλάτι & πιπέρι ανάλογο

Εκτέλεση

Σε πλατιά κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί.

Ακολούθως προσθέτουμε το κουνέλι και τσιγαρίζουμε να πάρει ελαφρύ χρυσοκίτρινο χρώμα απ’όλες τις πλευρές.

Βάζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα ακόμα για 2 λεπτά.

Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Στη συνέχεια ρίχνουμε τα καρότα, τα κουκιά, τις αγγινάρες , λίγο νερό και σιγοβράζουμε 15 λεπτά με κλειστό καπάκι.

Ξεσκεπάζουμε και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο ντοματάκι, τη δάφνη, το θυμάρι και την αγριορίγανη.

Φτιάχνουμε τη γέυση και αφήνουμε το φαγητό να γλασάρει.

Τέλος αραδιάζουμε σε στρογγυλό μικρό ταψί , ‘’σπάμε’’ απο πάνω τον ανθότυρο σε κομμάτια και γκρατινάρουμε στο γκρίλ του φούρνου για 5 ‘.