Δίωξη για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη άσκησε ο εισαγγελέας στον ασυνείδητο οδηγό που παρέσυρε με το αγροτικό αυτοκίνητό του έναν 14χρονο μαθητή του 3ου Γυμνασίου Ιεράπετρας και τον εγκατέλειψε αβοήθητο!

Το άτυχο παιδί, που ευτυχώς τραυματίσθηκε ελαφρά, ετοιμαζόταν να ξεκινήσει για την ετήσια σχολική εκδρομή την οποία τελικά στερήθηκε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός του λευκού αγροτικού έχασε τον έλεγχο και έπεσε πρώτα σε ένα σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο, προκαλώντας του μικρές υλικές ζημιές.

Όμως, δεν πρόλαβε να σταματήσει και παρέσυρε τον 14χρονο μαθητή που κατευθυνόταν προς το πούλμαν με το οποίο η τάξη του θα έκανε εκπαιδευτική εκδρομή στην Φιλιππιάδα της Πρέβεζας!

Το παιδί έπεσε στο οδόστρωμα, αλλά ο ασυνείδητος οδηγός δεν… συγκινήθηκε! Αντίθετα, πάτησε γκάζι και έσπευσε να εξαφανιστεί για να συλληφθεί λίγες ώρες αργότερα, καθώς οι δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες είχαν συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αγροτικού του.

Οι καθηγητές και οι συμμαθητές του άτυχου 14χρονου τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σοβαρά τραύματα. Έχασε, όμως, την εκδρομή για την οποία, αν και ταραγμένοι, αναχώρησαν οι συμμαθητές του!

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook