Ινδός επιχειρηματίας έδωσε τη Ferrari του στον μόλις 9 ετών γιο του, βιντεοσκόπησε το καμάρι του στο τιμόνι και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Ο Μοχάμεντ Νίσαμ, από το νότιο ομόσπονδο κρατίδιο της Κεράλα συνελήφθη μετά την κοινοποίηση του βίντεο, διάρκειας 88 δευτερολέπτων, από την αστυνομία της πατρίδας του.

Ο 9χρονος εμφανίζεται μάλιστα στο βίντεο να οδηγεί την Ferrari F430 με τον πεντάχρονο αδελφό του στη θέση του συνοδηγού.

Το πανάκριβο αυτοκίνητο είναι ένα από 18 ακόμη του στόλου αξίας 3 εκατ. ευρώ που έχει στην κατοχή του ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας.

\”Το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος μας έστειλε σήμα, ανακρίναμε τον Νισάμ και εκείνος παραδέχθηκε ότι ενθάρρυνε το γιο του να οδηγήσει το αυτοκίνητο στις 6 Απριλίου\”, δήλωσε ο Μπίτζου Κουμάρ, αστυνομικός της επαρχίας Περαμνγκαλάμ όπου συνέβη το περιστατικό.

Ο κ. Κουμάρ πρόσθεσε, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, ότι ο κ. Νισάμ κρατείται σύμφωνα με το νόμο. Η μητέρα πάντως του μικρού, δήλωσε:

\”Είμαι περήφανη για τον γιο μου. Οδηγεί από τα 5 του. Του δώσαμε τη Ferrari σαν δώρο για τα γενέθλια του επειδή επέμενε για μήνες ότι ήθελε να την οδηγήσει. Είναι πολύ προσεκτικός οδηγός παρά την ηλικία του\”, κατέληξε.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook