Ινδός επιχειρηματίας έδωσε τη Ferrari του στον μόλις 9 ετών γιο του, βιντεοσκόπησε το καμάρι του στο τιμόνι και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Ο Μοχάμεντ Νίσαμ, από το νότιο ομόσπονδο κρατίδιο της Κεράλα συνελήφθη μετά την κοινοποίηση του βίντεο, διάρκειας 88 δευτερολέπτων, από την αστυνομία της πατρίδας του.

Ο 9χρονος εμφανίζεται μάλιστα στο βίντεο να οδηγεί την Ferrari F430 με τον πεντάχρονο αδελφό του στη θέση του συνοδηγού.

Το πανάκριβο αυτοκίνητο είναι ένα από 18 ακόμη του στόλου αξίας 3 εκατ. ευρώ που έχει στην κατοχή του ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας.

"Το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος μας έστειλε σήμα, ανακρίναμε τον Νισάμ και εκείνος παραδέχθηκε ότι ενθάρρυνε το γιο του να οδηγήσει το αυτοκίνητο στις 6 Απριλίου", δήλωσε ο Μπίτζου Κουμάρ, αστυνομικός της επαρχίας Περαμνγκαλάμ όπου συνέβη το περιστατικό.

Ο κ. Κουμάρ πρόσθεσε, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, ότι ο κ. Νισάμ κρατείται σύμφωνα με το νόμο. Η μητέρα πάντως του μικρού, δήλωσε:

"Είμαι περήφανη για τον γιο μου. Οδηγεί από τα 5 του. Του δώσαμε τη Ferrari σαν δώρο για τα γενέθλια του επειδή επέμενε για μήνες ότι ήθελε να την οδηγήσει. Είναι πολύ προσεκτικός οδηγός παρά την ηλικία του", κατέληξε.


news247.gr