Ο Marc Grey δεν ήταν ζωηρός μαθητής, ούτε δημιουργούσε προβλήματα στην τάξη. Παρόλα αυτά, αποβλήθηκε από το σχολείο του στη Βρετανία, γιατί είχε… μουστάκι! Ο έφηβος έχει δερματολογικό πρόβλημα και οι γιατροί του έχουν πει να μην ξυρίζεται συχνά, αφού μόνο επιδείνωση μπορεί να φέρει αυτό. Το πρόβλημα όμως ήταν λιγότερο σημαντικό από την αυστηρή πολιτική του σχολείου του, οπότε και είδε την πόρτα της εξόδου.

\"\"Φυσικά, οι γονείς του δεν άφησαν το θέμα να περάσει έτσι! Έκαναν κινήσεις, ώστε να επιστρέψει ο Marc στο σχολείο χωρίς κάποιο αποτέλεσμα ως τώρα. «Ο μικρός απλά άκουσε τις ό,τι του είπαν ο μπαμπάς και η μαμά του και δεν θα έπρεπε να είχε αποβληθεί», σχολιάζει ο πατέρας του.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη οικογένεια αντιμετώπισε πρόβλημα με το σχολείο για το… ξυράφι! Ο μεγαλύτερος γιος, Ryan, είχε επίσης πρόβλημα στο δέρμα και δεν ξυρίζονταν συχνά, κάτι που φάνηκε να είχαν κατανοήσει οι υπεύθυνοι. Τελικά, τα παιδιά της οικογένειας Grey φοιτούν σε άλλο σχολείο, αλλά οι γονείς δεν το βάζουν κάτω μέχρι να λυθεί το θέμα, αφού δεν θέλουν τα παιδιά τους να έχουν τη «ρετσινιά» του παιδιού που έχει αποβληθεί.


newsbeast

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook