Ό,τι πιο μοντέρνο κυκλοφορεί στο χώρο του επώνυμου lifestyle στο εξωτερικό είναι οι μεμβράνες αλλαγής χρώματος 3Μ (car wrapping).

Πλέον ο καθένας μπορεί να αλλάξει το χρώμα του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας του, χωρίς βάψιμο ή άλλες μη αναστρέψιμες μεθόδους μέσα μόνο δύο εργάσιμες ημέρες και με μικρότερο κόστος.

Οι μεμβράνες μπορούν να εφαρμοστούν ακόμα και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, στο ταμπλό ή ακόμα και στα εσωτερικά της πόρτας.

\"\"

\"\"

Πολλοί είναι οι αστέρες του Χόλιγουντ που έχουν «ντύσει» το αυτοκίνητό τους από άκρη σε άκρη με το τελικό αποτέλεσμα να μη διαφέρει καθόλου με την εργοστασιακή βαφή του. Ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο Ντέιβιν Μπέκαμ αλλά και ο Σον Πεν έχουν εμπιστευτεί τις μεμβράνες αλλαγής χρώματος αυτοκινήτου 3Μ και τα πολυτελή αυτοκίνητά τους δείχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά.

\"\"

\"\"

\"\"

Οι μεμβράνες αλλαγής χρώματος αυτοκινήτου της 3Μ (car wrapping) είναι διαθέσιμες στην εταιρεία membranestzamion.gr και μπορούν να κάνουν το αυτοκίνητό σας να δείχνει για πάντα σαν καινούριο.

Οι μεμβράνες membranestzamion.gr είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης και εκπαιδευτής της 3Μ και έχει τη δυνατότητα wrapping (αλλαγή χρώματος με αυτοκόλλητες μεμβράνες) σε όλα τα οχήματα και σκάφη αναψυχής χωρίς να χρειάζεται να δηλωθεί η αλλαγή στο Υπουργείο Μεταφορών.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook