Τη δυσαρέσκειά του για την διαιτησία του Διώτη και των βοηθών του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλαμάτα, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά.

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για την διαιτησία του κ. Διώτη και των βοηθών του, του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας, στον αγώνα της 28/04/2013 Καλαμάτα – Α.Ο. ΧΑΝΙΑ για το πρωτάθλημα της Football League.

Οι ως άνω διαιτητές προέβησαν σε σωρεία διαιτητικών λαθών εις βάρος της ομάδας μας που αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα, με αποκορύφωμα την ακύρωση ενός κανονικού γκολ και την παράβλεψη ενός κλασσικού πέναλτι ενώ παράλληλα υπήρξε ομοβροντία επίδειξης αδικαιολόγητων κίτρινων καρτών που έφθαναν τις τρεις ανά φάση, προκειμένου να αποδεκατισθεί ο Α.Ο. ΧΑΝΙΑ εν’ όψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν.

Η διαιτησία αυτή είναι συνέχεια σειράς εξοντωτικών διαιτησιών εις βάρος του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ την φετινή περίοδο, σε σημείο τέτοιο που να αλλοιώνεται ο ισότιμος ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα.

Κύριε πρόεδρε

Μέχρι σήμερα έχουμε υποστεί διαιτητικά εγκλήματα και το γεγονός ότι δεν έχουμε εκδώσει ανακοίνωση, δεν σημαίνει αδυναμία ή άγνοια.

Απλώς περιμέναμε να επιληφθείτε εσείς και τα αρμόδια όργανά σας για την απονομή δικαιοσύνης. Διαπιστώνουμε όμως ότι το πρωτάθλημα τελειώνει και κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Ας ζητήσετε να ενημερωθείτε από τον κύριο παρατηρητή διαιτησίας για όλα όσα συνέβησαν στον συγκεκριμένο αγώνα. Εκτός αν όλα βρεθούν «σωστά» και «τακτοποιημένα»

Η ανακοίνωσή μας αυτή, ουδόλως αποδίδει δόλο ή εμπλοκή στο φίλο σωματείο της Καλαμάτας το οποίο άλλωστε δεν είχε το κίνητρο για να ωφεληθεί με τέτοιο μεροληπτικό τρόπο.

Οι… σκηνοθέτες του «αριστουργήματος» που απολαύσαμε  πρέπει να βρίσκονται μακριά από την όμορφη πόλη της Καλαμάτας.

Ζούμε άλλωστε στην εποχή του δορυφορικού τηλεφώνου και της «τηλεατρικής χειρουργικής»

Μιας και πλέον βρισκόμαστε στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς και ελάχιστα μπορούν να κριθούν ακόμα, σας ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας και ειδικά σε αυτό της επιλογής – αξιολόγησης των διαιτητών.

Περιμένουμε κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε δει φέτος, κάτι καλύτερο σε πρόσωπα και – διαιτητικό – παράστημα από τον κ. Διώτη και την παρέα του.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ"
Λευτέρης Αντωνακάκης