Και για τον βιασμό μιας Σουηδέζας αναμένεται να κατηγορηθεί ο 29χρονος Ειδικός Φρουρός ο οποίος τον περασμένο Νοέμβριο είχε συλληφθεί στο Ρέθυμνο για τον ξυλοδαρμό και την απόπειρα βιασμού μιας 27χρονης Ρεθυμνιώτισσας (δείτε εδώ).

Η νέα αυτή εξέλιξη που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την θέση του 29χρονου ο οποίος ήδη κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος, προέκυψε όταν εστάλησαν στον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση, τα αποτελέσματα των ειδικών εξετάσεων γενετικού υλικού του προφυλακισμένου Ειδικού Φρουρού.

Απο τις διασταυρώσεις που έγιναν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προέκυψε πως το γενετικό υλικό του 29χρονου ταυτίζεται με το γενετικό υλικό το οποίο είχε ληφθεί απο νεαρή τουρίστρια απο Σκανδιναβική χώρα, η οποία τον Αύγουστο του 2008 είχε καταγγείλει τον βιασμό της στο Ρέθυμνο.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, υποψιάστηκαν πως ο δράστης και στις δύο επιθέσεις μπορεί να ήταν ο ίδιος, απο μια λεπτομέρεια την οποία εντόπισαν \”ξεσκονίζοντας\” τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμών.

Όπως είχε προκύψει απο τις καταθέσεις, και στην περίπτωση της τουρίστριας και στην περίπτωση της 27χρονης Ρεθυμνιώτισσας, ο δράστης προσπάθησε να ακινητοποιήσει τα θύματά του βάζοντας μέσα στα στόματα των θυμάτων του δύο δάκτυλα του χεριού του με τέτοιο τρόπο ώστε λόγω δυσκολίας στην αναπνοή να μην προβάλουν αντίσταση.

Βέβαια, η \”μέθοδός¨του δνε απέδωσε στην δεύτερη περίπτωση με αποτέλεσμα να βρεθεί αντιμέτωπος με μια ακόμη κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος.

Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος Ειδικός Φρουρός τέθηκε απο την πρώτη ημέρα σε διαθεσιμότητα και προφυλακίστηκε, κάτι που θα συνεχιστεί μέχρι την δίκη του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook