Μετά από έρευνες 37 ολόκληρων χρόνων η Ντόνα Σκερ από την Πενσιλβάνια βρήκε τη βιολογική της μητέρα, Νταϊάνα Τζιλ μέσα από το Facebook.

Η Ντόνα ξόδεψε πάρα πολλά χρόνια μπλεγμένη στα γρανάζια της γραφειοκρατείας μέχρι να βρει τη μητέρα της που την είχε δώσει για υιοθεσία.

Έχοντας απελπιστεί, χωρίς να βλέπει αποτελέσματα από την πολύχρονη έρευνά της, αποφάσισε να κάνει το πιο απλό που σκέφτηκε.

Έγραψε το πατρικό όνομα της μητέρας της στην αναζήτηση του Facebook και τελικά την εντόπισε.

Η Ντόνα έστειλε στη βιολογική της μητέρα αίτημα φιλίας. Εκείνη έκανε ένα χρόνο για να αποδεχτεί το αίτημα, καθώς το όνομα που έβλεπε της ήταν άγνωστο. Ωστόσο η Ντόνα είχε γεμίσει με μηνύματα το inbox της μητέρας της όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Όταν η Νταϊάνα αποδέχτηκε το αίτημα και είδε ότι η Ντόνα ήταν on-line της έστειλε μήνυμα: «Ποιός ........ είσαι και γιατί με καταδιώκεις;».

Η Ντόνα της απάντησε στέλνοντάς της μία φωτογραφία. Τότε η μητέρα της αναγνώρισε το μωρό που έδωσε για υιοθεσία όταν ήταν μόλις 16 ετών.

Μητέρα και κόρη αντάλλαξαν τηλέφωνα και τελικά η Νταϊάνα ταξίδεψε από τη Φλόριντα στην Πενσιλβάνια για να γνωρίσει από κοντά το παιδί της.

Η Ντόνα έμαθε ότι έχει έναν 23χρονο αδελφό, τον Σιν και η Νταϊάνα γνώρισε τον άντρα της κόρης της και τον τετράχρονο εγγονό της.

«Είναι σαν να έκλεισε ένας κύκλος. Ξέρεις, όπως και τα πάντα στη ζωή μου, ήρθαν όλα μαζί. Είναι πλήρης» είπε η μητέρα.

in.gr