Να τηρηθούν οι νόμοι στο θέμα της αδειοδότησης των ομάδων ζήτησε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα arcadia-sports.

Αναλυτικά

-Για την αδειοδότηση:

Ο Αστέρας δεν επιδιώκει το κακό κανενός και διατηρεί φιλικές σχέσεις με όλες τις ομάδες. Ωστόσο, είναι υποχρεωμένος να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του. Αυτό που ζητάμε είναι να τηρηθούν οι νόμοι. Δεν μπορούμε να αφήσουμε την ομάδα απροστάτευτη.
-Για το αν θα φτάσει ο Αστέρας στην Πολιτεία και την ΕΠΟ:

Ο Αστέρας θα προασπίσει τα συμφέροντα του, πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας.
-Για τα λάθη που έγιναν και έφτασε η ομάδα στον υποβιβασμό:

Λάθη έγιναν σε πολλά επίπεδα. Η διοίκηση θα βάλει κάτω τα πράματα και θα φροντίσει να μην επαναληφθούν.
-Για την επόμενη μέρα στον Αστέρα:

Αυτό που ήδη προγραμματίζουμε είναι η άμεση επάνοδος μας στη Super League. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτόν θα υπηρετήσουμε.

Για το αν άδικος ο υποβιβασμός:
 
Όταν οι βαθμοί είναι τόσο κοντά αντιλαμβάνεστε ότι μια απόφαση ενός διαιτητή ή μια ευκαιρία μπορούσε να αλλάξει καταστάσεις. Δε λέω ότι ο Αστέρας μπορούσε να πάρει το πρωτάθλημα αλλά όταν οι διαφορές είναι τόσο μικρές, μια απόφαση θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση. Υπήρξαν παιχνίδια που αδικηθήκαμε αλλά είναι φιλοσοφία των ιδιοκτητών και της διοίκησης να αφήνουμε τον κάθε φορέα να κάνει τη δουλειά του. Όμως υπήρξαν ματς που ο Αστέρας Τρίπολης αδικήθηκε κατάφορα και γι\’ αυτό το λόγο άλλωστε αναγκαστήκαμε να βγάλουμε ανακοίνωση, για πρώτη φορά, γιατί ένα γκολ ακυρώθηκε ανεξήγητα.
-Για το αν θα παραμείνει ο Δερμιτζάκης:

Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα γίνει ο απολογισμός και θα παρθούν οι αποφάσεις για προπονητή, παίκτες και όλα τα θέματα.
ια το αν θα παραμείνουν οι ιδιοκτήτες στον Αστέρα:
 
Κατηγορηματικά απαντώ ότι τόσο οι ιδιοκτήτες όσο και η διοίκηση θα μείνουν ως έχουν για να λειτουργήσουν τον Αστέρα σε καλύτερες προϋποθέσεις Έχουν γίνει λάθη σε πολλά επίπεδα, θα τα βάλουμε κάτω ώστε να μην τα ξανακάνουμε και να λειτουργήσουμε καλύτερα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook