Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 43χρονος που κατηγορείται ότι πάτησε τα ξημερώματα της Τρίτης με το αυτοκίνητό της την 55χρονη αστρολόγο, Νατάσα Λιβάνη έξω από το σπίτι του στη Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αστυνομία ο 43χρονος είπε ότι είχε πιει πάρα πολύ και ότι δεν θυμάται τίποτα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Alpha, υποστηρίζει πως δεν τη σκότωσε εκείνος καθώς στο αυτοκίνητο υπήρχε ακόμη ένας άνδρας, φίλος της αστρολόγου τον οποίο κατά περιόδους φιλοξενούσε και σπίτι της.

Οι αρχές, τώρα προσπαθούν να εντοπίσουν το συγκεκριμένο πρόσωπο, ενώ ο φερόμενος ως δράστης θα εξεταστεί όπως λένε οι πληροφορίες και από ιατροδικαστή, αφού φέρει εκδορές που πιθανότατα προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια του καβγά.

Ποια ήταν η Νατάσα Λιβάνη

Στο σύντομο βιογραφικό που ανάρτησε στο blog της η αστρολόγος Νατάσα Λιβανή έγραφε:

"Γεννήθηκα στην Αθήνα, και μένω στην Κηφισιά και διατηρώ εκεί γραφείο. Πρώτη μου δουλειά στο «Auto week» του τότε Επενδυτή και στην εφημερίδα « η Ελλάδα σήμερα. Στη συνέχεια συμμετέχω στο πρωινό μαγκαζίνο του Star Channel «Star breakfast » και το βράδυ στο «Star News». Μια συνέντευξη με την Ρίκα Βαγιάννη στο Star στην «Νύχτα» και αργότερα στη NET άρεσε πολύ. Κατόπιν ήρθε η συνεργασία στο ΜΕΝ, στο ΚΑΙ, στο Mirror.

Συγχρόνως εμφανίζομαι στο τότε New Channel υλοποιώντας ένα όνειρό μου, να λέω άστρα μετά το δελτίο ειδήσεων.΄Ενα φεγγάρι εργάζομαι για το Αστροσκόπιο του Πέτρου Κωστόπουλου που έκανα μια μοναδική φωτογράφιση στο πρωτοχρονιάτικο τεύχος με κείμενα δικά μου.

Κατόπιν δουλεύω για το περιοδικό Crash και για το Ωροσκόπιο, όπου εργάζομαι μέχρι σήμερα βγάζοντας 2 επώνυμους κάθε μήνα εκτός των άλλων, για το ΝΥΦΗ, το Celebrity και το Mirror με νέα διεύθυνση. Η παρουσία μου στον Κώστα Χαρδαβέλα επίσης έκανε αίσθηση. Αξέχαστη θα μείνει η 8ετή συνεργασία μου με το Playboy. Ενα διάστημα έγραφα στο « Style watch » fashion, περιοδικό μόδας στο internet. Θα πρέπει να αναφέρω και τον Alpha όπου έβγαινα στην εκπομπή «Αυτό μας έλειπε»".

news247.gr