Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους κατόχους διαρκείας και τους φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα όλη τη χρονιά, αλλά και τους χορηγούς, εξέδωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά:

– Ολους τους κατόχους καρτών διαρκείας (VIP, Βασική, Νεανική), αλλά και γενικότερα το σύνολο των φιλάθλων, οι οποίοι στήριξαν έμπρακτα την ομάδα μας καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013, τόσο οικονομικά, όσο και με την κόσμια και μαζική παρουσία τους στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, ενισχύοντας με το χειροκρότημά τους τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει πληροφόρηση, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων (www.fcplatanias.gr), για τη διάθεση των καρτών διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου (2013 – 2014).

– Τον Ομιλο Forthnet (NOVA), την ΟΠΑΠ Α.Ε. την ΑΝΕΚ LINES, τον Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό ΙΝΚΑ, τα Νερά Σαμαριά και όλους τους διαφημιζόμενους, με τους οποίους υπήρξε μια ειλικρινής, αμοιβαία, αμφίδρομη και άριστη συνεργασία, με αποτέλεσμα, συν τοις άλλοις, την ουσιαστική οικονομική στήριξη της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων. Ευελπιστούμε ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί με τα ίδια και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, για όλες τις πλευρές, και τη νέα αγωνιστική περίοδο, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου και του πρωταθλήματος Super League.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook