«Αν αποφάσιζα να γράψω κάτι αυτοβιογραφικό δεν θα παρέλειπα τίποτα», εξομολογείται σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια του Alpha και ραδιοφωνική παραγωγός μιλώντας στο περιοδικό OK είπε: «Θεωρώ όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις ερωτικές μου ιστορίες θα είχε το παρασκήνιο της επαγγελματικής μου ζωής γιατί είναι πολύ πιο διασκεδαστική από την προσωπική».

Όσο για το αν θα περιέγραφε ακόμα και την εμπειρία που έζησε, όταν αποφάσισε να διακόψει την εγκυμοσύνη της λέει:

«Ίσως. Όταν μου συνέβη αυτό ήμουν 20 χρόνων, οπότε θα ήταν τρομερά ανεύθυνο από μέρους μου να κρατήσω αυτό το παιδί από τη στιγμή που δεν ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι είχα βρει τον άντρα της ζωής μου με τον οποίο ήθελα να κάνω οικογένεια. Αν στα 20 μου είχα γίνει μητέρα, αυτό που στην ουσία θα έκανα ήταν να επαναλάβω αυτό που είχε κάνει η δική μου που απέκτησε παιδί στα 19 της, αφήνοντας στην άκρη τα όνειρά της, τα επαγγελματικά της σχέδια και τη ζωή που ήθελε να κάνει», αποκαλύπτει ενώ τονίζει πως θα ήταν τέλεια μητέρα.

Τέλος η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως από τους συντρόφους της ο ιδανικός για να γίνει πατέρας θα ήταν ο Πέτρος Ίμβριος.

«Ο μοναδικός άντρας με τον οποίο σκέφτηκα σοβαρά να κάνω ένα παιδί ήταν ο Πέτρος. Και νομίζω ότι η πορεία του και το γεγονός ότι τώρα έχει μια ευτυχισμένη οικογένεια και μια υπέροχη γυναίκα απέδειξε ότι είχα δίκιο».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook