Ένα μεσιτικό γραφείο ζητά από τους εργαζομένους του να κάνουν την… απόλυτη πράξη αφοσίωσης στην εταιρεία, προτείνοντάς τους να κάνουν τατουάζ με το λογότυπο της επιχείρησης!

Δεκάδες μεσίτες της Rapid Realty στη Νέα Υόρκη δέχτηκαν την πρόκληση, η οποία συνοδευόταν με μια αύξηση κατά 15% του μισθού τους ως αντάλλαγμα για τη… μόνιμη διαφήμιση στο σώμα τους!

Πολλοί χαρακτήρισαν την πρόταση αυτή ως «εύκολο χρήμα», καθώς η επιχείρηση δεν τους έθεσε περιορισμό για το μέγεθος ή το σημείο όπου θα επέλεγαν να κάνουν το τατουάζ.

\"\"

Η Brooke Koropatnick αποφάσισε να κάνει ένα μικρό και διακριτικό τατουάζ με το λογότυπο της Rapid Realty πίσω από το αυτί της: «Το ποσό της επιταγής ήταν δελεαστικό» είπε στο δίκτυο CBS New York.

\"\"

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Anthony Lolli, συνέλαβε την ιδέα, όταν ένας από τους υπαλλήλους του αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ από μόνος του.

\"\"\"\"

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα κάνει τατουάζ με το λογότυπο της εταιρείας. Πήγα αμέσως στο μαγαζί. Σκέφτηκα ότι ήταν πολύ καλή ιδέα και τον ρώτησα πώς μπορώ να του το ανταποδώσω» είπε ο ίδιος.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook