Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να εντοπίσει άλλο ένα πρόσωπο το οποίο διέφυγε την σύλληψη στη Νέα Φιλαδέλφεια και φέρεται να εμπλέκεται στη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντιτρομοκρατική αναζητά μια γυναίκα η οποία φέρεται να διαδραματίζει ρόλο-κλειδί στις ληστείες στον Βελβεντό Κοζάνης και τον Φιλώτα Φλώρινας, ενώ είχε έντονη παρουσία και σε καταλύματα της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς», μετά και τις συλλήψεις των πέντε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παράλληλα, το μεσημέρι της Τετάρτης οδηγήθηκαν στον ανακριτή ο 22 Αργύρης Ντάλιος και 23χρονος Φοίβος Χαρίσης-Πούλος οι οποίοι κατά την απολογία τους αρνήθηκαν να απαντήσεις σε όσα τους αποδίδονται και κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Κατά τη διάρκεια της μεταφορά τους στο Εφετείο, ορισμένοι από τους πέντε συλληφθέντες φώναζαν «Ζήτω η τρομοκρατία», ενώ κοιτάζοντας προς τους δημοσιογράφους τους απείλησαν λέγοντάς τους «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι, θα φάτε σφαίρες».

Τέλος, οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν βάλει στο μικροσκόπιο δέκα ακόμη ληστείες που έχουν διαπραθχεί σε Αθήνα, Θεσσαλία και Πελοπόννησο, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι είχαν λάβει μέρος ορισμένοι από τους πέντε συλληφθέντες οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς», σύμφωνα με το «Eθνος».

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook