Σύμφωνα με την εφημερίδα GOAL o Θανάσης Παπάζογλου βρίσκεται στην λίστα του Παναθηναϊκού… ωστόσο μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωση απόκτησης του για τους «πράσινους.»

Αν ευσταθεί το δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL στον Παναθηναϊκό… θα μείνουν μάλλον με την όρεξη. Ο Θανάσης Παπάζογλου που μόλις πριν λίγους ανανέωσε το συμβόλαιο του φαίνεται να απασχολεί τον Παναθηναϊκό, ωστόσο μόνο εύκολη δεν είναι και η πλέον εύκολη για τους «πράσινους» καθώς ο ΟΦΗ δεν σκοπεύει να πουλήσει τον πρώτο του σκόρερ εκτός και αν οι πράσινοι βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη κάτι που μόνο εύκολο δεν φαίνεται με τα οικονομικά προβλήματα που παρουσιάζει η ΠΑΕ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL

Χθες αργά το βράδυ υπήρξε έντονη φημολογία απ” το Ηράκλειο περί έντονου ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον επιθετικό του ΟΦΗ Θανάση Παπάζογλου (8 γκολ σε 25 ματς της Super League φέτος). Μάλιστα, σύμφωνα με την εν λόγω φημολογία, οι «πράσινοι» φέρονται διατεθειμένοι να συμπεριλάβουν στα ανταλλάγματα για τον 25χρονο φορ (που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το ’14 με τους Κρητικούς) και τον νεαρό Νίκο Μαρινάκη, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί ο ΟΦΗ τον περασμένο Γενάρη. Το συγκεκριμένο σενάριο, πάντως, δεν επιβεβαιωνόταν χθες ούτε από την «πράσινη» ΠΑΕ ούτε από τους ανθρώπους του ΟΦΗ…

gentikoule.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook