Για 30 ημέρες θα παραμείνει σε θεραπευτικό κέντρο η Catherine Zeta Jones αναζητώντας βοήθεια για τη διπολική διαταραχή από την οποία πάσχει από το 2010. Ο σύζυγός της, Michael Douglas, στηρίζει απολύτως την απόφασή της και βρίσκεται στο πλευρό της για ό,τι εκείνη θεωρεί κι αποφασίζει ότι είναι καλύτερο για την υγεία της. Ο ίδιος έπασχε από καρκίνο του λάρυγγα και ύστερα από σκληρή μάχη που έδωσε, βγήκε νικητής, ενώ η Catherine Zeta βρισκόταν στο πλευρό του κάθε στιγμή.

Ωστόσο, η περιπέτεια της υγείας του, κλόνισε την ψυχολογία της ίδιας με αποτέλεσμα πριν από έναν χρόνο περίπου να αναζητήσει ψυχολογική υποστήριξη και θεραπεία ώστε να το ξεπεράσει. Όπως δήλωσε πρόσωπο του περιβάλλοντός τους στο περιοδικό People \”ο Michael δεν θα μπορούσε να είναι πιο υποστηρικτικός, όπως υπήρξε εκείνη γι\’ αυτόν. Είναι πολύ ενωμένοι. Είναι πράγματι πολύ αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο\”.

Τη Δευτέρα εισήλθε ξανά στο θεραπευτήριο, ως μέτρο πρόληψης, όπως είπε η εκπρόσωπός της. \”Η Catherine εισήχθη προληπτικά στο κέντρο υγείας. Ακολουθεί μία αγωγή για να ελέγχει το πρόβλημα υγείας της με τον καλύτερο τρόπο\”. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι απλώς ήταν μέσο πρόληψης και συντήρησης, αλλά και τρόπος παρακολούθησης της εξέλιξης της υγείας της. \”Δεν υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Αυτή ήταν καλή στιγμή για εκείνη. Έχει αρκετές υποχρεώσεις και τώρα είχε κενό. Αυτό ήταν πάντα μέρος του προγράμματός της. Να ελέγχει την υγεία της. Είναι αποφασισμένη να το κάνει\”.

Το 2011 έμεινε επί πέντε μέρες σε κέντρο του Κονέκτικατ σε ομαδική θεραπεία 10-15 ατόμων και η εκπρόσωπός της είχε επιβεβαιώσει ότι αναζήτησε ψυχολογική υποστήριξη για τραυματικές εμπειρίες στην προσωπική της ζωή.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook