Σε άδεια μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα (08/05) βρίσκονται πλέον προπονητής και ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20 του Πλατανιά.
Τελευταία αγωνιστική δραστηριότητα πριν τη διακοπή για την Ανάσταση και τις πασχαλινές ημέρες ήταν το φιλικό της Τετάρτης (01/05) με τον Αστέρα Μανολιόπουλου. Επειδή ο Γιώργος Προμπονάς βρισκόταν ήδη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νάξο, την τεχνική ευθύνη είχε ο Νίκος Μανρώλης, που χρησιμοποίησε αρκετά παιδιά από την Κ17. Το σκορ ήταν 3-1 υπέρ του Αστέρα.
Οι πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν ότι ο Ναξιώτης προπονητής δύσκολα θα συνεχίσει στο \”τιμόνι\” της Κ20 και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα με βάση τις ίδιες πληροφορίες εξετάζονται ήδη αρκετές περιπτώσεις προπονητών, ανάμεσα στους οποίους περίοπτη θέση φαίνεται να έχει ο Τάκης Τσακαλίδης, που είχε εργαστεί στον Πλατανιά σαν βοηθός του Τίμου Καβακά, αλλά και για λίγο σαν υπηρεσιακός τεχνικός πριν ακολουθήσει στην Κέρκυρα τον Μακεδόνα τεχνικό. Ο χρόνος φαίνεται να είναι ο καλύτερος \”γιατρός\” κάτι που ισχύει και σε αυτή την περίπτωση, αφού η διοίκηση ήταν δυσαρεστημένη από την τότε αποχώρηση του Τσακαλίδη. 
Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, αλλά η \”προπονητολογία\” περιλαμβάνει ονόματα και τεχνικών, που έχουν περάσει από την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Χανιά, κατά το παρελθόν…
Υπάρχει ακόμα δρόμος όμως μέχρι να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook