Για τη νίκη επί του Εθνικού Πειραιά, τις πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά και για το δώρο θεού να αγωνίζεται στο Γεντί Κουλέ, μίλησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 ο μεσοεπιθετικος του ΟΦΗ Φώτης Παπουλής.
«Σίγουρα  ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι για μας, αυτό με τον Εθνικό. Δόξα το θεό καταφέραμε και βάλαμε πάλι το γκολ. Σημασία από δω και πέρα έχουμε πει ότι είναι οι τρεις βαθμοί, καταφέραμε τους πήραμε και βλέπουμε τη συνέχεια» είπε ο Παπουλής ενώ, αναφέρθηκε και στις χαμένες ευκαιρίες που χάνει ο ΟΦΗ σε κάθε παιχνίδι: 
 «Εντάξει σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι υπάρχει ένα άγχος στην ομάδα. Βλέπουμε ότι τα περιθώρια στενεύουν και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο. Αλλά εντάξει όπως έχει πει και ο προπονητής μου νομίζω ότι και το γκολ είναι θέμα ημέρας, θέμα ικανότητας, σε τι μέρα θα βρεθεί ο κάθε ποδοσφαιριστής, παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο σ’ αυτό το θέμα»

Ο ταχύτατος ποδοσφαιριστής μίλησε και για τον κόσμο του ΟΦΗ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι «δώρο θεού» να αγωνίζεται στο «Γεντί Κουλέ». 
 «Σίγουρα έχουμε πει όλοι οι παίκτες ότι είναι δώρο θεού να παίζεις σ’ αυτή την έδρα. Σε βοηθάει πιστεύω 1000%, ν’ ανεβάζεις την απόδοσή σου και να μπορείς να κερδίζεις όποιον αντίπαλο και να έρθει στο «Γεντί Κουλέ. Το μήνυμα είναι να ευχαριστήσουμε εκ μέρους όλων των παικτών αυτό τον υπέροχο κόσμο που μας συμπαραστέκεται σε όλα τα παιχνίδια η εντός είναι ή εκτός και να του υποσχεθούμε ότι θα δώσουμε το 110% που μπορούμε για να φέρουμε αυτή την ομάδα εκεί που της αξίζει». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook