Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας τα τρία παιδιά της οικογένειας έδιναν κατάθεση στην Ασφάλεια Πατρών και περιέγραψαν στους αστυνομικού τι ακριβώς περνούσαν πίσω από την κλειστή πόρτα του σπιτιού τους στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών της Λεύκας Παραλίας Πατρών (δείτε εδώ)

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση, ευτυχώς τα κορίτσια φαίνεται πως δεν τα έχει βιάσει ο πα-τέρας, όμως έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, ενώ όπως έχει καταγγελθεί προσπάθησε να βιάσει τη μεγαλύτερη από τις κόρες του δίχως ευτυχώς να το επιτύχει.

Ο γιος όμως… έκανε έρωτα με την ίδια του τη μητέρα καθ’ υπόδειξη του πατέρα του, με την μάνα να το δέχεται, μη μπορώντας, όπως υποστηρίζει να κάνει αλλιώς, γιατί φοβόταν τον άνδρα της ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού όταν έπινε.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, η μητέρα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς το εξής σοκαριστικό: «Ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου».

Ο 40χρονος φερόμενος ως δράστης υποστήριξε στους αστυνομικούς πως είναι άνεργος και κάνει μερικά μεροκάματα ως οικοδόμος, ενώ έχει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.

Οι ίδιοι οι γονείς έχουν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών.

Οι γείτονες και όσοι γνωρίζουν την οικογένεια υποστηρίζουν πως έξω από το σπίτι τους είχαν ψηλά λουλούδια και δέντρα και έτσι κανείς δεν μπορούσε να δει τι γινόταν μέσα από αυτά και πραγματικά δεν φανταζόταν την αρρωστημένη κατάσταση στην οποία ζούσε αυτή η οικογένεια.

Να σημειωθεί πως οι γονείς οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Και οι δύο πάντως δηλώνουν μετανιωμένοι για τις πράξεις τους.

patrastimes.gr