Παιχνίδια με το όνομα του Α.Ο. Χανιά "παίζουν" διάφοροι σύμφωνα με την χανιώτικη ΠΑΕ, που με ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι δεν διενεργεί την παρούσα φάση καμία λαχειοφόρο αγορά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε Α.Ο.Χανιά ενημερώνει επισήμως ότι δεν διενεργεί την παρούσα χρονική περίοδο οποιαδήποτε λαχειοφόρο αγορά όπως δεν έχει προχωρήσει σε οποιαδήποτε παρόμοια πρωτοβουλία κατά την φετινή περίοδο. Ως εκ τούτου, κρούσματα που έχουν παρατηρηθεί τις τελευταίες μέρες, τόσο στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας Χανίων όσο και στο Ρέθυμνο, δεν έχουν καμία σχέση με τον Α.Ο.Χ. και έχουν ήδη ενημερωθεί τα τμήματα ασφαλείας Χανίων και Ρεθύμνης σχετικά.

Παρακαλούνται δε και οι φίλαθλοι, να ειδοποιούν άμεσα τις αρχές αν παρόμοιο περιστατικό υποπέσει στην αντίληψη τους.

Ο Α.Ο.Χ. ευχαριστεί παράλληλα τους φιλάθλους που τον στηρίζουν με την καταβολή της μηνιαίας συνδρομής στο γνωστό σε όλους μας και πιστό υποστηρικτή της ομάδας κ. Γεώργιο Καμπάνη και ζητεί την συνδρομή όλων των φιλάθλων, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων ώστε μη εξουσιοδοτημένα άτομα που εκμεταλλεύονται το όνομα του Α.Ο.Χ για ιδίο όφελος να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη."Λευτέρης Αντωνακάκης