Σε οριακό σημείο βρίσκονται τις τελευταίες εβδομάδες οι σχέσεις Τιερί Ρουσέλ και Αθηνάς Ωνάση.

Εδώ και χρόνια βέβαια πατέρας και κόρη έχουν απομακρυνθεί, πλέον όμως, όπως επιβεβαιώνουν στο \”ΛΟΙΠΟΝ\” πρόσωπα που διατηρούν σχέσεις με τον Ρουσέλ, όλα κρέμονται από μια κλωστή.

Ο Τιερί όταν έμαθε για την πώληση του Σκορπιού προσπάθησε να επικοινωνήσει με την κόρη του. Της έστειλε σκληρά μηνύματα: ότι ξεπούλησε την περιουσία της μητέρας της, ότι έχει αφεθεί πλήρως στις βουλές του συζύγου της, Αλβάρο, και πως οδεύει στην απόλυτη καταστροφή.

Η \”χρυσή\” κληρονόμος δεν απάντησε, ωστόσο μετά τη διεθνή κατακραυγή φαίνεται ιδιαίτερα προβληματισμένη για την παραχώρηση του Σκορπιού.

Η Αθηνά ξεπούλησε τα πάντα στην Ελλάδα, καθώς γι΄ αυτήν δεν είχαν συναισθηματική αξία παρά μόνο εμπορική.

Σταδιακά η Αθηνά αποχωρίστηκε ό,τι την έδενε με την οικογένεια Ωνάση: αρχικά τις βίλες σε Γλυφάδα και Λαγονήσι, στη συνέχεια το ιστορικής αξίας ρετιρέ στην Avenue Foch του Παρισιού και ακολούθησαν το πανέμορφο σαλέ \”Crystal\” της Χριστίνας στο Σεν Μόριτς της Ελβετίας, οι πίνακες της οικογένειας και, τέλος, τα κοσμήματα της μητέρας της, που αποτελούσαν για χρόνια μύθο και συχνό αντικείμενο συζήτησης στο παγκόσμιο jet set.

news.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook